Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

CALITATE GERMANA GARANTATA

Obiectivul principal al companiei LR este sa creeze si sa ofere o mai buna calitate vietii oamenilor: sub motto-ul "More Quality for your Life". Acest lucru este realizabil prin dezvolarea la cea mai inalta calitate a produselor pentru sanatate si infrumusetare.

Intrucat ne concentram asupra calitatii, LR pune pe primul loc utilizarea de materii prime naturale, conform cu cele mai recente rezultate ale cercetarilor. Ne asiguram de calitatea fiecarei materii prime si verificam, compozitia fiecarui produs LR inainte de a fi aprobat. De asemenea, verificam datele analizelor si documentatia fiecarui lot.

Multe dintre produsele LR din domeniul suplimentelor alimentare si din gama de ingrijire au primit premii numeroase, printre care:

Certificarea oferita de SGS Institul Fresenius, este una din cele mai pretioase certificari obtinute. Ca un produs sa obtina aceasta sigla de calitate este evaluat timp indelungat si foarte detaliat de la materia prima, procesul de cultivare al plantei Aloe Vera pentru a se asigura ca nu se folosesc pesticide sau alte substante chimice, la conditiile de munca ale angajatilor in procesul de plantare si recoltare al plantei.

Institutul Fresenius face controale regulate pentru a se asigura ca produsele continua sa fie de cea mai inalta calitate si pentru a se mentine in vigoare certificarea oferita.

Produsele care contin aceasta certificare sunt momentan Gelurile de baut Aloe Vera si gama Colostrum


IASC (International Aloe Scientific Counsil) este o asociatie non-profit, care protejeaza activitatea indistriei create in jurul plantei Aloe Vera si care sprijina promovarea produselor pe baza de Aloe Vera. LR foloseste procedura de procesare la rece a plantei pentru productia Gelului de baut Aloe Vera.

IASC a impus standarde de cea mai inalta calitate, avand cerinte stricte. Ca parte a codului sau etic, IASC efectueaza verificari sub forma unui ciclu timp de 2 ani.

LR Health&Beauty Systems detine in prezent cel mai mare numar de certificari IASC pentru produsele sale.Dermatest® atesta ca a fost testata si confirmata calitatea produselor de ingrijire! Alaturi de Dermatest, LR a dezvoltat si un proces de verificare si testare a intensitatii parfumurilor. In urma acestui studiu s-a dovedit ca parfumurile LR ofera o intensitate remarcabila!Pentru absolut toate cosmeticele LR, ne asumam responsabilitatea sociala, refuzand testarea acestora pe animale, inca dinaintea aparitiei interdictiei la nivel european.LR este singura companie de vanzari directe membra a Asociatiei de cosmetice VKE, alaturi de cele mai renumite corporatii din industrie