Despre noi

LR Health & Beauty Systems este o companie prospera de peste 30 de ani.

LR Health & Beauty Systems s-a infiintat in anul 1985 sub numele „LR-International”, in Ahlen, Germania. In prezent, dupa 26 de ani, LR se numara printre cele mai puternice companii de vanzari directe din Europa.

Obiectivul principal al LR este imbunatatirea calitatii vietii: sub sloganul "More Quality for your Life", scopul nostru este sa cream si sa oferim o mai buna calitate vietii oamenilor. Facem acest lucru pe de o parte prin dezvoltarea de produse pentru sanatate si infrumusetare de cea mai inalta calitate, iar pe de alta parte prin modelul nostru de afacere, care ofera oricui oportunitatea de a-si schimba viata in mod pozitiv si sustenabil. Impunem standarde inalte atat pentru noi, cat si pentru furnizorii externi de servicii cu care colaboram.

Majoritatea produselor noastre sunt fabricate la sediul din Ahlen, in Germania. Pentru anumite categorii de produse colaboram, de asemenea, si cu furnizori externi: de exemplu, o parte din cosmetica decorativa este fabricata in Italia, o tara renumita la nivel mondial pentru experienta in fabricarea de produse de cosmetica decorativa de inalta calitate. Si pentru aceasta categorie asiguram, desigur, respectarea promisiunii calitatii noastre, „Made in Germany“. Fabricarea in Italia inseamna calitatea superioara a formulelor, culori excepţionale, experienta in domeniul modei si, nu in ultimul rand, multi ani de experienta in domeniul cosmeticelor. Si pentru aceste produse ne asumam responsabilitatea sociala, refuzand testarea cosmeticelor pe animale inca dinaintea introducerii interdictiei la nivel european.