- 98% gel pur de Aloe Vera
- Fara adaos de zahar
- Acopera 100% necesarul zilnic de vitamina C2
- Doar 0,054 unitati de paine per doza zilnica – potrivit indeosebi pentru diabetici
- Gust placut pentru adulti si copii
- 1000 ml
Ingrediente:
Aloe Vera Barbadensis Miller gel (USA / Mexic, 98.2%), indulcitori (ciclamat de sodiu, acesulfam-K, zaharina de sodiu), inulin, stabilizator (guma xantan), acid citric de reglare, acid L-ascorbic (0.089%), arome, conservanti (sorbat de potasiu)
per 100 ml |
per 90 ml (= 3 x 30 ml)* | |
Fibre | 0.29 g | 0.26 g |
Calorii ( kJ/kcal ) |
15/4 | 13.5/3.6 |
Proteine | 0.1 g | <0.1 g |
Grasimi | 0.1 g | <0.1 g |
dintre care saturate |
- |
- |
Carbohidrati | 0.7 g | 0.63 g |
dintre care zaharuri | 0.4 g | 0.36 g |
Sodiu | <0.1 g | <0.1 g |
Vitamina C | 88.8 mg | 80 mg |
* Doza zilnic recomandata
Aplicare:
Zilnic 30 ml de 3 ori pe zi inainte de masa. Aloe Vera Drinking Gel cu aroma de piersica poate fi consumat dupa cum doriti: pur, diluat, usor rece sau servit la temperatura camerei.
Intrebari frecvente:
Ce este Aloe Vera Drinking Gel?
Frunzele plantei Aloe Vera au un continut foarte bogat. Frunzele sunt inconjurate de un invelis gros, de o crusta verde. Interiorul frunzei este format dintr-un strat sub forma de gel, tesut parenchimatos mai exact gelul frunzei de Aloe Vera. Numai acest gel pur al frunzei impreuna cu celelalte ingrediente pretioase sunt utilizate pentru Aloe Vera Drinking Gel.
De ce LR utilizeaza pentru producerea de produse Aloe Vera , in mod exclusiv Aloe Vera Barbadensis Miller?
Din cele peste 200 de specii de Aloe Vera, Barbadensis Miller este singura specie care poate fi utilizata si in alimente. Celelalte arborescente ale plantei Aloe Vera frecvent menționate sunt foarte puternice si, prin urmare, nepotrivite pentru consum. Prin urmare, LR foloseste exclusiv Aloe Vera Barbadensis Miller pentru productia de produse Aloe Vera.
Gelul din plantele de Aloe Vera de acasa, poate fi baut ?
Pentru consum, nu este recomandat gelul pur din frunze Aloe Vera neprelucrat. Trebuie sa fiti foarte atenti la curatarea plantei. Pentru a ajunge la gel, trebuie sa curatati separat coaja interioara a foilor de gel . Sub coaja se adera un strat de aloina care se comporta ca un suc galben vascos neprelucrat. Cu grija, acesta trebuie sa fie eliminat inainte de consum. Acest lucru trebuie facut sub indrumarea expert. Aloina este un ingredient laxativ foarte puternic care luat in concentratii mari pot aparea simptome diareice. Toate produsele Aloe Vera Drinking Gel de la LR sunt, prin urmare, supuse unor teste foarte riguroase. In plus, Aloe Vera in forma neprelucrata, are un gust amar. Este mai usor si mult mai placut ca gust, sa se consume o Bautura Aloe Vera Gel de la LR.
LR utilizeaza pentru Aloe Vera Drinking Gel, plante Aloe Vera crescute in conditii ecologice?
Cultivarea plantelor Aloe Vera in Mexic nu este certificata oficial de un garant organic, LR plateste strict doar cultivarea plantelor, fiind eliminate complet in timpul cultivarii utilizarea de ingrasaminte, pesticide si alte substante chimice. Acest lucru este monitorizat in mod regulat prin revizuirea SGS Institut Fresenius.
Este Aloe Vera Drinking Gel din gama Aloe Vera LR singura băutură de pe piata careia Institutul Fresenius ii asigura calitatea ?
In prezent, numai Aloe Vera Drinking Gel LR poarta cu strictete sigiliul de calitate al SGS Institut Fresenius.
SGS Institut Fresenius controleaza si conditiile de munca din Mexic?
Ca parte a inspectiei de SGS Institut Fresenius conditiile de munca sunt verificate pe site - astfel incat cultivarea, recoltarea si procesarea sa se desfasoare in conditii bune si etice de lucru.
Ce este SGS Institut Fresenius?
SGS Institut Fresenius este astazi, unul dintre cele mai grele si mai ravnite sigilii reprezentative calitatii, inclusiv pentru alimente și suplimente alimentare. SGS Institut Fresenius apartine din 2003 a Societatii Generale de Supraveghere (SGS), care a fost fondat in secolul al 19-lea in Franta, pentru a efectua inspectia cerealelor. Astazi, prioritar companiei il reprezinta serviciile de analiza in laborator si de certificare a produselor alimentare si de larg consum.
Cu ce se diferentiaza garantia de calitate al Institului Fresenius de alti garanti ai calitatii ?
In industria alimentara, exista diferite servicii de etansare si de analiza de laborator. Cu toate acestea, SGS Institut Fresenius este printre alți furnizori, cum ar fi Ökotest sau Stiftung Warentest, unul dintre cei mai bine-cunoscuti asiguratori ai calitatii de pe piata. Acest lucru a devenit celebru pentru faptul ca SGS Institut Fresenius este cel mai bun garant al calitatii de peste 35 de ani - un concept durabil care funcționeaza: SGS Institut Fresenius este astazi unul dintre cei mai buni asiguratori ai calitatii de pe piata! Un alt punct este regularitatea controalelor. Sigiliul nu se bazeaza pe controale selective, dar garanteaza permanent standarde inalte de calitate. Doar pentru a obtine sigiliul sunt necesare numeroase studii preliminare ale produsului in cauza. Dar totul este verificat cu usurinta: de la materia prima, pasii prelucrarii pentru imbuteliere s.a. Se realizeaza achizitii de test sub acoperire din partea SGS Institut Fresenius pentru a fi siguri de calitatea produsului final. Un astfel de control strict si detaliat, este oferit de voluntarii LR pentru a certifica calitatea inalta a produselor sale.
Ce este IASC (International Consiliul Aloe Science)?
IASC este o organizatie stiintifica dedicata diseminararii si utilizarii cunostintelor despre atributele pozitive ale plantei aloe vera. Bazat in Maryland (SUA), IASC ofera posibilitatea, produselor aloe vera pentru a fi certificate in conformitate cu prevederile stricte pentru a sublinia calitatea lor.
Care sunt controalele in proces si care este rolul lor în producerea de Aloe Vera Drinking Gel LR?
Controalele in-proces sunt un proces important si foarte extins pentru a monitoriza intregul procesul de productie pas cu pas. Pe parcursul productiei, se iau probe dupa fiecare etapa de productie. Aceasta este cea mai inalta calitate posibila a LR Aloe Vera Drinking Gel de garantare a gelului.